New in

Hei dere alle!

I dag var jeg i byen som sagt, og da ble det jo med meg noen ting hjem:


 En tørr-sjampo som jeg kjøpte på vita til 65kr(!!). Denne har jo blitt anbefalt av ulike bloggere, i tillegg så er den sykt billig. Gleder meg til å prøve den!! 


En mascara som jeg kjøpte på h&m til 129kr. Har prøvd denne før og den forlenger og gir vippene mine volum. En helt grei pris.

Pudder+ en sån "svamp" fra Glas magasinet/Kicks til 129kr. Dette virket veldig bra og jeg kan ikke vente til å bruke dette.


En pudder børste fra Glas magasinet/Kicks til 169kr. Virket veldig bra og er veldig myk. Jeg skal bruke denne til det pudderet ovenfor, og når jeg blir brunere skal jeg bruke den til Sephora pudderet som er litt mørkere.
 

Sorry for utrolig dårlig kvalitet, kameraet gikk ut for strøm....

 

I tillegg har jeg fått ny header (Mye nytt i dag :P). Denne er ikke veldig ulik den andre, men passer mye bedre inn. Bildene er tatt fra weheartit.//Hva syntes du om innkjøpene? //Har du prøvd noen av produktene før?

gladjenta

Én kommentar

Sandra

09.03.2013 kl.19:02

Nei, jeg har ikke prøvd noen av dem før, men de er sikkert ganske bra :);):):):)

Skriv en ny kommentar

gladjenta

gladjenta

14, Bærum

Hei! Dette er bloggen min. Jeg har valgt å kalle meg for gladjenta, og det er fordi jeg er anonym. Kanskje en vakker dag kommer ansiktet mitt på denne bloggen. Men da må jeg få lesere først! :)

Kategorier

Arkiv

hits