Hud og sminketips

Heihei!

Dette er et forhåndspublisert innlegg, så når dette blir lagt ut er jeg mest sannsynelig drit stressa for da sitter jeg sikkert å spiser frokost eller rettere sagt hiver i meg frokost, mens jeg sminker meg og leter etter pengene mine (As always.. Drit irriterende) og tenker på at t-banen går om 34min.. Jaja..

Men til overskriften, jeg har nemlig noen sminke og hudtips til dere søte. Dette er for de som sliter med urenheter m.m, så here you go.

 

-Er det lenge siden du byttet ut sminken din? 

Hvis det er lenge siden, så kan dette være en av årsakene til at du sliter med hudproblemer. Sjekk holdbarheten på sminken, slik at du får en oversikt over når det er sminken "går ut på dato".

Så lenge varer sminken din:

❤ Maskara: 3-6 måneder

❤ Foundation: 6-12 måneder

❤ Eyeliner/kajal: 6 måneder

❤ Leppestift: 2 år

❤ Lipgloss: 18 måneder

 

 

-Vær nøye med å fjerne sminken hver dag!

Dette kan dere nok fra før av, men det er faktisk veldig viktig! Så bare vær forsiktig med å legge deg med huden full av sminke fordi huden skal nemlig få puste.

-For å unngå smitterisiko bør man være forsiktig med å låne bort sminke til andre. I tillegg lønner det seg å påføre sminken på rengjort hud, samt sørge for å rengjøre redskapene ofte.

- Det er viktig å holde sminkeredskapene rene. Du tilfører bakteriene tilbake i sminken hvis du ikke renser sminkekoster ofte nok. Som regel drar man bakterier ut og inn av sminkepungen og da fester det seg mye bakterier i en skitten sminkepung.
Kilde vgmote
Håper dere ble litt klokere i hvertfall:)

Gladjenta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gladjenta

gladjenta

14, Bærum

Hei! Dette er bloggen min. Jeg har valgt å kalle meg for gladjenta, og det er fordi jeg er anonym. Kanskje en vakker dag kommer ansiktet mitt på denne bloggen. Men da må jeg få lesere først! :)

Kategorier

Arkiv

hits