Tired of school already..

Hei! 

Jeg har ikke blogget på en stund nå, og grunnen til det er at jeg har glemt det helt. Det har jo vært sommerferie også har skolen startet for fullt nå, så ja jeg har rett og slett glemt det helt. Uansett er det ganske som leser bloggen.

Men tilbake til hverdagen.

I dag har jeg vært på skolen, hvor det ikke skjedde noe spesielt. Vi hadde bare vanlige fagdager. Jeg merker allerede at jeg begynner å bli lei skolen, ja jeg vet det er ganske tidlig å bi lei skolen, men jeg hater å stå opp tidlig og nå går jeg i niende klasse, så da må jeg jo konsentrere meg ekstra godt, noe som jeg bruker masse energi på.
I dag skal jeg spille fotballkamp. Jeg elsker å spille fotballkamp, det er så gøy! Hahah.. Vet ikke helt hvem vi skal spille mot i dag, eller rettere sagt: Jeg er ikke så rutinert av meg, så jeg bare vet når og hvor vi skal spille, trenger ikke å vite mer hahah.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gladjenta

gladjenta

14, Bærum

Hei! Dette er bloggen min. Jeg har valgt å kalle meg for gladjenta, og det er fordi jeg er anonym. Kanskje en vakker dag kommer ansiktet mitt på denne bloggen. Men da må jeg få lesere først! :)

Kategorier

Arkiv

hits